Bylinky do české a slovenské kuchyně

Řadit podle: Položek na stranu:
Listový jemný celer (Apium graveolens)
Listová bylinka - miřík vonný. Dochutí jídla, pečené maso, saláty, pomazánky apod.
ks
Cena bez DPH:44,-
Cena s DPH49,-
 
Mateřídouška časná (Thymus ´Creeping Red´)
Mateřídouška časná je nízký poléhavý keřík s intzenzivní vůní původem ze ...
ks
Cena bez DPH:62,-
Cena s DPH69,-
 
Libeček lékařský (Levisticum officinale)
Bez libečku by nebyla polévka polévkou. To víme všichni a libeček má vždy místo v naší ...
ks
Cena bez DPH:53,-
Cena s DPH59,-
Křen selský (Armoracia rusticana) - NOVINKA JARO 2024
Jedna z nejstarších rostlin evropské kultury. Kdysi součást každé zahrady, dnes jen ...
ks
Cena bez DPH:115,-
Cena s DPH129,-
Více už toho není

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace